Stanna hemma i Sverige – semestra på Öland

Du korsar Ölandsbron med Kalmar i ryggen. Framför dig väntar en ö full med upplevelser. Ön erbjuder cykelturer längs Alvarleden, besök i Sveriges högsta fyr samt en rik historia med flertalet medeltida borgar, för att nämna några få. En sak är säker, en semester på Öland kommer du minnas länge.

Ölands alla årstider

Det är inte alla ställen i Sverige som gör sig lika bra oavsett årstid men Öland gör oss inte besvikna. Sommaren med konserter, hösten med skördefester och våren med motionslopp. Till och med vintern är trevlig på Öland då det finns en mängd vinterupplevelser att njuta av. Välj din kalendervecka och kika vad Öland erbjuder just då.

Testa på ö-livet

Mellan allt tjo och tjim får vi minnas att den främsta anledningen till att vi tar semester är för att koppla av. ”Carpe diem” gör sig ibland bäst i solstolen på stranden. Med den långsmala formen på ön är havet alltid nära, men likaså är allt annat. Vi rekommenderar att du kopplar ned en växel och anammar ö-bon i dig. Vill du maximera upplevelsen av ö-liv kan du dessutom hyra boende direkt från ägarna. Om du vill kika på sådant boende kan du klicka här.